Waar is dagcrème goed voor

Waar dagcrème goed voor is, is om je gelaat je beschermen tegen alle vervuiling van de buitenlucht. Denk maar aan uitlaatgassen & alle stofdeeltjes die rondvliegen in de lucht. Wanneer we geen laagje dagcrème leggen op onze huid, dan dringt al deze vervuiling rechtstreeks binnen in onze poriën. 
En dat is juist wat we niet willen, want dit maakt zwarte puntjes aan. Dus wanneer we een laagje dagcrème aanbrengen op onze huid, komt al deze vervuiling terecht op dit dagcrèmelaagje die dus ons beschermingslaagje is van onze huid. Waardooor de vervuiling dus op dit laagje terechtkomt en niet rechtstreeks in onze poriën. Vergeet dan wel niet elke avond je gelaat te reinigen met een reiniger aangepast aan je huidtype zodat je elke avond deze vervuiling verwijdert van je gelaat voor je bijvoorbeeld een sérum of nachtcrème aanbrengt.
Een tweede functie waarom we een laagje dagcrème aanbrengen is om onze huid te beschermen tegen UVA straling. UVA straling zorgt er namelijk voor dat onze huid sneller veroudert. Daarom is het van groot belang dat we gans het jaar door, ook wanneer het bewolkt is een dagcrème aanbrengen met UVA bescherming. Beter voorkomen dan genezen zeggen we dan.

Dus waarom een dagcrème apart is van een nachtcrème is omdat je dagcrème je huid moet beschermen overdag en een nachtcrème je huid moet herstellen 's nachts. Van alle schade die je huid overdag geeft opgelopen. Daarom 2 aparte crèmes dus. Kies je dagcrème afhankelijk van je huidtype. 

Een dagcrème voor droge huid: daily ultimate protection spf 50 https://shop.sharonbruyneel.be/prestashop/index.php/sell/catalog/products/65?_token=y1Xzl56ORmXTePN1O1aW-I8B7_wHilmA4glTRv7RFZ8#tab-step1
Een dagcrème voor gemengde tot vette huid : matte prevention spf 30 https://shop.sharonbruyneel.be/prestashop/index.php/sell/catalog/products/68?_token=y1Xzl56ORmXTePN1O1aW-I8B7_wHilmA4glTRv7RFZ8#tab-step1

Design with by Reclamelab