Acné? Hoe pak ik die vervelende puistjes aan ?

Veel jongeren hebben last van acné , puistjes of onstekingen op de huid . 

Welke periode komt dit voor?
* Meestal krijgen jongeren rond de puberteit last van puistjes.
* Ook bij dames waarbij de hormonenspiegel uit balans is kan acné optreden.

Wat kan je helpen?
 

*Bij het onstaan van puistjes of acné is het belangrijk om zowel 's morgens & 's avonds uw gelaat te reinigen. Dit is uiterst belangrijk zodat u 's morgens uw gelaat reinigt Balancing facial cleanser voor u uw andere dagelijkse producten opbrengt. Zo heb je een beter opname van je volgende producten.  's Avonds moeten we dan weer onze huid reinigen Clarifying gel cleanser tegen alle vervuiling die overdag op onze huid is terechtgekomen , denk maar aan stof , uitlaatgassen , smog,... . Dit is heel belangrijk om 's avonds onze producten die de huid herstellen waterburst vital c optimaal te kunnen laten indringen. 
Wanneer je veel last hebt van acné is het ook belangrijk om plaatselijk een lotion clarifying lotion op basis van salicyl - & glycolzuur aan te brengen enkel op alle ontstekingen. Deze lotion zal u helpen om sneller alle onstoken puistjes te verwijderen. 
Overdag gaat u best de huid gaan beschermen met een olievrije dagcrème met beschermingsfactor Daily matte moisturizer spf 32 die ervoor zorgt dat u overdag beschermt wordt tegen UV straling & schadelijke invloeden van buitenaf. Zo leg je een beschermingslaagje op de huid zonder dat deze vettig aanvoelt & bescherm je uw poriën tegen vervuiling. 
's Avonds kan je best een nachtcrème gebruiken olievrij waterburst , maar die wel enige hydratie geeft aan de huid . 's Nachts gaat onze huid het meest gaan herstellen & het diepst gaan inwerken op onze huidproblemen. Overdag moet onze huid enkel maar beschermt worden. 
Ook het leggen van een masker voor acné kan wonderen doen. Een masker bevat namelijk heel actieve ingrediënten die onmiddelijk inwerken op de huid Purifying pro biotic mask , dit masker absorbeert onzuiverheden & overmatig talg. 
Een thuispeeling bij een acnéhuid is niet zo goed bij onstekingen , omdat je bij onstekingen best niet teveel over de huid schuurt. Peelen bij ons in het salon kan dan wel omdat de samenstelling van de peeling helemaal anders in elkaar zit , ze bevatten geen korrel die over de huid schuurt. 
Wist je dat trouwens 80 % van je verzorging je verzorging is dat je thuis uitvoert? Omdat je dit dag in ,dag uit doet & dit heel belangrijk is voor een huid met acné!
 

Design with by Reclamelab