Wat kan je verwachten bij ons van een gelaatsverzorging? 

Tijdens een klassieke gelaatsbehandeling staat het zuiveren van de huid centraal. We nemen onze tijd om je gelaat te reinigen met een aangepaste reinigingsgel of -crème, daarna peelen we de huid om je dode huidcellen te verwijderen. Indien je wenst kunnen wij je wenkbrauwen en/of je bovenlip epileren. Daarna is het tijd om te genieten van een heerlijke massage van gelaat, nek & schouders. Aangepast aan je huidtype wordt het gepaste masker geplaatst om je gelaat te hydrateren, verstevigen of te kalmeren. Op het einde wordt je gelaat verzorgt met een oogcrème, sérum & dag - of nachtcrème. 

Naast onze klassieke gelaatsbehandeling bieden wij ook nog diverse andere behandelingen aan zoals:
* peelings op basis van fruitzuren. Dit om pigmentvlekken, acné, rimpels, ... aan te pakken. Deze behandelingen gebeuren meest in kuurvorm van 3 tot 5 behadelingen.

* LPG mobilift : het verstevigen van de gelaatsspieren aan de hand van een toestel die lymfedrainage uitvoert.

* Crystal clear microdermabrasie: een diepere peel van het gelaat, ideaal voor een feestje om de huid een mooie "GLOW" te geven & alle onzuiverheden te verwijderen.

* Microneedling: aan de hand van ultrafijne naaldjes maken we microkanaaltjes in de huid zodat we ook in de diepere huidlagen kunnen werken om huidverbetering te stimuleren. Wordt in kuur gedaan van 5 beurten.

Zie hieronder voor meer info.
 

" Image skincare" peelbehandeling

Bij deze behandeling gaan we voornamelijk inzetten op huidverbetering. We gaan inwerken op de diepere huidlagen door gebruik te maken van fruitzuren die diep in de huid gaan. Dit proces wordt opgebouwd in verschillende beurten zodat de huid kan wennen aan de zuren. We starten in level 1 en gaan tot level 3 voor het optimale resultaat. Hoe snel we opbouwen, is afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

deze kuurbehandeling wordt ingezet bij:
* fijne lijntjes & rimpels
* pigmentvlekken
* acné
* couperose & rosacea
* vermoeide huid

 

 

PEELING LEVEL 1
signature facelift:
peeling op basis van vitamine c , hyaluronzuur en fruitenzymen.Werkt op directe celvernieuwing, hydratie , versteviging en egaliserend. Deze peel werkt ook zeer effectief op ongewenste roodheid . Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

ormedic lift:
peeling op basis van pompoen , mango , papaya, fruitenzymen en peptiden.
Ideaal voor wie zwanger is of een gevoelige huid heeft. We brengen de huid terug in balans , we hydrateren en roodheden verminderen.

PEELING LEVEL 2
lightening lift (forte):
diepere peel met plantaardige ingrediënten om donkere huidsverkleuringen aan te pakken . De basis van aloë vera hydrateert , kalmeert en verzacht de huid. Kortom voor een egale teint.

wrinkle lift (forte):
diepere peel op basis van aloë vera met een hoog percentage glycolzuur. Peel om alle tekenen van oppervlakkige rimpels en tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Behandeling voor een strakke , gladde en egale huid.

acné lift ( forte ):
diepere peel op basis van salicyl - & glycolzuur. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt voor gezuiverde poriën terwijl glycolzuur dode huidcellen verwijdert en zorgt voor celvernieuwing.

PEELING LEVEL 3
beta lift:
diepere peel op basis van salicylzuur om hardnekkige acné te bestrijden bij vette huidcondities . In dit proces kunnen we de huid ook laten vervellen.


Peelingbehandeling : 75 € per beurt
peelingabonnement : 5 + 1 gratis = 375 €

microneedling


 

Deze huidverbeterende behandeling wordt voornamelijk ingezet om te werken op :
* fijne lijntjes & rimpels
* pigmentproblemen
* onegale huidstructuur
* doffe, vermoeide huid


Hierbij worden fijne microkanaaltjes gemaakt in de huid aan de hand van zeer fijne naaldjes. De sérums worden op die manier in de diepere huidlagen gebracht waardoor ze voor een optimaal resultaat zorgen van de verbeterde huidstructuur & egaliteit. 

Is deze behandeling pijnlijk? Neehoor, je voelt enkel een lichte tinteling op de huid.

Deze behandeling kan je best in kuurvorm volgen voor een optimaal resultaat. 5 opéénvolgende behandelingen met telkens 15 dagen tussen.

microneedling 1 beurt € 90
   
   
   
   
   
   
   

Crystal clear microdermabrasie


 


MICRODERMABRASIE
 
Bij deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van fijne aluminiumkristallen die geprojecteert worden op de huid en die een diepere peel geven, waarbij onzuiverheden, zwarte puntjes en vervuilde poriën heel grondig verwijdert worden. 

Na deze grondige reiniging kan je nog genieten van een lifting van de gelaatsspieren die ervaren wordt als een diepgaande massage. Daarna wordt nog een masker gelegt die de huid een fantastische glow geeft als eindresultaat. 

Je kan deze behandeling éénmalig uitvoeren of in kuurvorm voor een nog beter resultaat.
70 € per behandeling zonder lifting
85 € per behandeling met lifting

LPG MOBILIFT

Zin in een stevige huid zonder injecties , maar op een natuurlijke manier?
Dan is dit uw verzorging. De LPG MOBILIFT is geschikt voor alle leeftijden die willen werken aan huidveroudering, fijne lijntjes & rimpels, het verliezen van de strakheid van de gelaatscontouren. 
Door middel van lymfedrainage worden de gelaatsspieren terug steviger & strakker.de Mobilift gaat niet enkel de spieren verstevigen, maar ook onze huid draineren, waardoor vochtophopingen in ons gelaat beter worden afgevoerd , bijvoorbeeld gezwollen oogleden ...
Hebt u last van wat verzakkingen aan de wangen of aan de kin dan kunnen wij uw gelaat strakkere gezichtscontouren geven.
Ook voor mond en neushoekplooien , kraaiepootjes aan de ogen , voorhoofdsrimpels, ... kunnen wij uw rimpels minder dieper maken .
Wat houdt de verzorging in : reinigen van de huid , verstevigen van de huid met de mobilift ( ong 30 min) en afwerken met de aangepaste producten .
Deze behandeling kunt u het best in kuur volgen indien je een behoorlijk resultaat wil bereiken.
Best 3 weken na elkaar 2 x per week en erna 4 weken 1 x per week
Nadat men het gewenste resultaat bekomen heeft , raadt men aan ong . om de 2 à 3 maanden één onderhoudsbeurt te nemen. 

LPG mobilift enkel reinigen, machine & afwerking met dagcrème. ( 45 min.)           € 55
LPG 
mobilift samen met een klassieke gelaatsverzorging.( 90 min)                         € 95

Abonnement van LPG mobilift enkel machine
5 beurten + 1 gratis  275 €
10 beurten + 2 gratis 550 €

Design with by Reclamelab