Collageendraadlift DS Vline.
Nieuwe techniek om op een natuurlijke manier de fijne lijntjes & rimpels te verzachten & te verminderen. No botox, no fillers.

Wat is de collageendraadlift?

Bij een collageendraadlift wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde collageendraden van DS Vline samen met een stamcelsérum die in de rimpels worden gelegd & een biochemie vormen waardoor de collageendraden worden opgenomen door de huid. Hierdoor verminderen fijne lijntjes & rimpels en worden de huidverouderingsverschijnselen van de huid verzacht. Tegelijkertijd versterken de collageendraden je eigen collageennetwerk.

Waarvoor wordt de collageendraadlift ingezet?

De collageendraadlift wordt ingezet om voorhoofdsrimpels te verminderen, lijntjes tussen de wenkbrauwen, mond-neusplooi te verzachten, lijntjes rond & onder de ogen, lijntjes rond de mond.
De DS Vline collageendraden zorgen voor meer volume in het gelaat, maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

Wat zijn de voordelen van de collageendraden?

Het plaatsen van de collageendraden is volledig pijnloos. Er wordt geen gebruik gemaakt van injecties zoals botox, maar het verzacht op een natuurlijke manier de fijne lijntjes & rimpels. 
Het kan bij elk huidtype toegepast worden en stimuleert je huideigen collageen. 
De collageendraden helpen de huid te beschermen tegen tekenen van veroudering & versterken de elasticiteit van de huid.


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

We raden aan om 3 opéénvolgende behandelingen te boeken telkens om de twee weken voor een optimaal resultaat.
Afhankelijk van je leeftijd & je verzorgingsritueel thuis blijft het effect 4 tot 6 maanden.
Wil je je resultaat blijven behouden, dan adviseer ik om telkens bij je gelaatsbehandeling in het instituut de behandeling te herhalen .


Hoeveel collageendraden heb ik nodig?

Het aantal collageendraden die je nodig hebt is afhankelijk van hoeveel zones je wil behandelen & of je één zone heel specifiek wil aanpakken of dat je liever voor verschillende zones in het gelaat gaat. Bijvoorbeeld de mond-neusplooi heb je een 4 tal draden nodig of de plooitjes tussen de wenkbrauwen 3 draden,.. 


Hoe gaat de collageendraadlift van DS Vline in zijn werk?

De huid wordt eerst gereinigt, daarna wordt een peel uitgevoerd zodat we ook al de doobloeding van de huid stimuleren. Daarna warmen we de huid op met de LPG mobilift of met cupping zodat we de huid gaan voorbereiden & de huid heel goed de collageendraden kan opnemen.
Er wordt gebruik gemaakt van 3 soorten sérums waarbij de huidbarrière verstevigt & het vochtgehalte van de huid verhoogt. De collageendraden bevatten gehydroliseerd runder- & viscollageen die 98 % gelijkaardig is als ons huideigen collageen & zo heel goed door de huid kan worden opgenomen.


Hoeveel kost een collageendraadliftbehandeling?

6 collageendraden per behandeling: 90 €
12 collageendraden per behandeling: 160 €
18 collageendraden per behandeling: 220 €

Draadjes apart voor als je maar 2 tot 4 draden nodig hebt, kosten 20 € per draad.
 

 

Dermaplaning

Dermanplaning is een techniek waarbij met een chirurgisch steriel mesje alle donsharen van het gelaat & allevuiltjes & dode huidcellen die op het bovenste huidoppervlak bijven liggen worden afgeschraapt.

Hierdoor kunnen je thuisverzorgingsproducten ook veel beter door de huid worden opgenomen waardoor je een beter opname hebt & je sneller huidverbetering zal zien.

Dit is een ideale techniek voor mensen die veel donsharen hebben op de wangen, voorhoofd of op het volledige gelaat ofook niet graag onthaart worden met hars.

Ook bij een fruitzuurpeeling & microneedling of plaatsen van collageendraden kan de dermplaning op voorhand worden uitgevoerd zodat de behandeling nog beter in de huid kan dringen.

De dermaplaning is volledig pijnloos & de haren groeien niet donkerder terug ! Ze komen op dezelfde manier terug als voorheen. 

Deze behandeling mag na 4 à 6 weken terug herhaald worden.

Hoe ziet een dermaplaning behandeling eruit?

*Reinigen van de huid
* Aanbrengen van vitamine C olie zodat het steriel chirurgisch mesje gemakkelijk over de huid glijdt.
* Zachte enzymatische peeling die de laatste dode huidcellen verwijdert.
* Verwijderen zwarte puntjes
* Hydraterend & verstevigend gelaatsmasker
* Afwerking met oogcrème, sérum & dag- of nachtcrème.

Dermaplaning + gelaatsmasker 70 €
Dermaplaning + microneedling + gelaatsmasker :120 €
Dermaplaning + microneedling+ gelaatsmasker + LED: 140 €
Dermaplaning + fruitzuurpeeling Image Skincare: 100 €
Dermaplaning + fruitzuurpeeling Image Skincare + LED : 120 €


   

"IMAGE Skincare" fruitzuurpeeling

Bij een fruitzuurpeeling gaan we voornamelijk inzetten op huidverbetering. We gaan op de diepere huidlagen inwerken waardoor we huidproblemen effectief kunnen aanpakken. Dit proces wordt opgebouwd in verschillende beurten zodat de huid kan wennen aan de fruitzuren & we geleidelijk aan sterker kunnen werken. We maken gebruik van onder ander retinol ( vitamin A), glycolzuur, salicylzuur, vitamine C afhankelijk van het huidprobleem.

deze kuurbehandeling wordt ingezet bij:
* fijne lijntjes & rimpels
* pigmentvlekken
* acné
* couperose & rosacea
* vermoeide huid

   

PEELING LEVEL 1
signature facelift:
peeling op basis van vitamine c , hyaluronzuur en fruitenzymen.Werkt op directe celvernieuwing, hydratie, versteviging en egaliserend. Deze peel werkt ook zeer effectief op ongewenste roodheid . Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

ormedic lift:
peeling op basis van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden.
Ideaal voor wie zwanger is of een gevoelige huid heeft. We brengen de huid terug in balans, we hydrateren en roodheden verminderen.

PEELING LEVEL 2
lightening lift (forte):
diepere peel met plantaardige ingrediënten om donkere huidsverkleuringen aan te pakken . De basis van aloë vera hydrateert , kalmeert en verzacht de huid. Kortom voor een egale teint.

wrinkle lift (forte):
diepere peel op basis van aloë vera met een hoog percentage glycolzuur. Peel om alle tekenen van oppervlakkige rimpels en tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Behandeling voor een strakke , gladde en egale huid.

acné lift ( forte ):
diepere peel op basis van salicyl - & glycolzuur. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt voor gezuiverde poriën terwijl glycolzuur dode huidcellen verwijdert en zorgt voor celvernieuwing.

PEELING LEVEL 3
beta lift:
diepere peel op basis van salicylzuur om hardnekkige acné te bestrijden bij vette huidcondities . In dit proces kunnen we de huid ook laten vervellen.
 

 


fruizuurpeeling : 75 € per beurt
fruitzuurpeeling abonnement : 5 + 1 gratis = 375 €
fruitzuurpeeling + LED : 95 € per beurt
fruitzuurpeeling + dermaplaning : 100 € per beurt
fruitzuurpeeling + dermaplaning + LED : 120 € per beurt

Microneedling


 

Wat is micorneedling?


Een microneedling behandeling maakt duizenden micorscopische kleine epidermale kanaaltjes in de huid die de huidregeneratie stimuleren. Deze hebben exact de juiste diepte om actieve ingrediënten dieper in de huid in te sluizen. De microneedling techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van collageen type 1 & 2, het vermindert fijne lijntjes, de grootte van de poriën & vervaagt littekens.
Dankzijn de celvernieuwing wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen & de huidstructuur verbetert.


Waarvoor wordt microneedling ingezet?

* fijne lijntjes & rimpels
* pigmentproblemen
* egalisatie van de huidstint
* tegengaan huidverslapping
* doffe, vermoeide huid

Is een microneedling behandeling pijnlijk?

Neehoor, je voelt enkel een lichte tinteling op de huid. De microneedling m pen kan op verschillende sterktes ingesteld worden zodat bij elke behandelend gebied de juiste sterkte kan gebruikt worden.

Hoeveel behandelingen microneedling zijn er nodig?


Deze behandeling kan je best in kuurvorm volgen voor een optimaal resultaat. 3 tot 5 opéénvolgende behandelingen met telkens 15 dagen tussen indien je wil pigmentvlekken verbeteren, de huidstructuur wil verfijnen of werken aan diepere rimpels.
microneedling 1 beurt + gelaatsmasker € 95
microneedling 1 beurt + gelaatsmasker + LED € 115
microneedling 1 beurt + gelaatsmasker + dermaplaning € 110
   
   
   
   
   

Crystal clear microdermabrasie


 
MICRODERMABRASIE
 

Wat is microdermabrasie?

Een microdermabrasiebehandeling is een mechanische peeling waarbij gebruik gemaakt wordt van fijne aluminiumkristallen die op de huid geprojecteerd worden. Hierbij worden dode huidcellen verwijdert van de bovenste huidlaag & vervuile poriên weer diep gereinigt.
Onzuiverheden & zwarte puntjes bij een microdermabrasiebehandeling worden verwijdert waardoor jij een egaal & glad huidoppervlak bekomt & je huid heel diep gereinigt is. Daarnaast kan je na de peeling nog een versteviging krijgen van de gelaatsspieren met hetzelfde toestel waarbij de spieren gestimuleert worden op opnieuw sterker te worden.

Is een microdermabrasiebehandeling pijnlijk?

De microdermabrasiebehandeling is volledig pijnloos omdat CRYSTAL CLEAR microdermabrasie gebruik maakt van de fijnste aluminiumkristallen die er zijn waardoor je zelfs ook de contour rond je ogen heel dichtbij kunt meepeelen & zelfs de hals volledig wordt meegepeelt. De huid wordt 25 tot 30 micron verdund waardoor de huid gestimuleert wordt sneller nieuwe huidcellen aan te maken dan gewoonlijk. Ongeveer rond je 30 ste levensjaar vernieuwt je bovenste huidlaagje om de 30 dagen. Ben je 40 jaar dan gebeurt dit maar om de 40 dagen & na een microdermabrasie behandeling gaat deze celvernieuwing dus sneller waardoor je huid egaler wordt.


Hoeveel behandelingen microdermabrasie heb ik nodig?

Je kan deze behandeling éénmalig uitvoeren om je huid eens heel grondig te reinigen of je kan de microdermabrasie ook eens in kuurvorm volgen van 3 à 5 beurten met telkens 2 weken tussen voor een optimaler resultaat.

Bij welke huidtypes kan de microdermabrasie toegepast worden?

Omdat de microdermabrasie van CRYSTAL CLEAR gebruik maakt van hele fijne aluminiumkristallen kan de behandeling bij ALLE huidtypes toegepast worden. In het bijzonder voor mensen die ook graag make up dragen worden hierbij de poriën eens grondig gezuivert. En natuurlijk ook bij acné, vette of gemengde huidtypes is dit een echte aanrader.


Wat is de prijs van een microdermabrasie behandeling?

75 € per behandeling Crystal clear peeling + gelaatsmasker
90 € per behandeling Crystal clear peeling + gelaatsmasker + lifting van de spieren
110 € per behandeling Crystal clear peeling + gelaatsmasker + lifting van de spieren + LEDlamp

LPG MOBILIFT

Zin in een stevige huid zonder injecties , maar op een natuurlijke manier?
Dan is dit uw verzorging. De LPG MOBILIFT is geschikt voor alle leeftijden die willen werken aan huidveroudering, fijne lijntjes & rimpels, het verliezen van de strakheid van de gelaatscontouren. 
Door middel van lymfedrainage worden de gelaatsspieren terug steviger & strakker.de Mobilift gaat niet enkel de spieren verstevigen, maar ook onze huid draineren, waardoor vochtophopingen in ons gelaat beter worden afgevoerd , bijvoorbeeld gezwollen oogleden ...
Hebt u last van wat verzakkingen aan de wangen of aan de kin dan kunnen wij uw gelaat strakkere gezichtscontouren geven.
Ook voor mond en neushoekplooien , kraaiepootjes aan de ogen , voorhoofdsrimpels, ... kunnen wij uw rimpels minder dieper maken .
Wat houdt de verzorging in : reinigen van de huid , verstevigen van de huid met de mobilift ( ong 30 min) en afwerken met de aangepaste producten .
Deze behandeling kunt u het best in kuur volgen indien je een behoorlijk resultaat wil bereiken.
Best 3 weken na elkaar 2 x per week en erna 4 weken 1 x per week
Nadat men het gewenste resultaat bekomen heeft , raadt men aan ong . om de 2 à 3 maanden één onderhoudsbeurt te nemen. 

LPG mobilift enkel reinigen, machine & afwerking met dagcrème. ( 45 min.)           € 55
LPG 
mobilift samen met een klassieke gelaatsverzorging.( 90 min)                         € 95

Abonnement van LPG mobilift enkel machine
5 beurten + 1 gratis  275 €
10 beurten + 2 gratis 550 €

Design with by Reclamelab