Over ons

Beauty & skincare op maat

Hallo,
ik ben Sharon en run al 14 jaar mijn eigen schoonheidsinstituut. Huidverbetering is mijn passie.  Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in peelings voor de huid, microdermabrasie, LPG mobilift, microneedling,… .
Niet enkel mijn klanten helpen met een huidverbeterende behandeling om de huidstructuur te verbeteren , maar ook voor een klassieke behandeling met een ontstressende massage van nek, schouders, gelaat & décolleté ben je bij mij aan het juiste adres. Ook om jeugdacné te behandelen kan je bij mij een afspraak maken. Een gepaste huidanalyse maken waarbij we ook met ons apparaat een inkijk kunnen nemen in de diepere huidlagen en gepast huidadvies geven doe ik met veel plezier. Zo kunnen we ook nader kijken welke behandeling er voor u het best geschikt is.
Om me intens te verdiepen in de wereld van huidverbetering heb ik daarom gekozen om enkele medecollega’s te nemen die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen ding. Hierbij stel ik ze graag even voor.

Maak kennis met mijn collega's
 

Barbara

Mijn collega Barbara komt mij extra helpen. Zij is voornamelijk gespecialiseerd in voetverzorging, ontharen met suikerwas , gelaatsverzorging & lichaamsmassages zijn haar passies. Ook wanneer jullie een duo massage of behandeling willen kan dit aangevraagd worden op afspraak.

Heidi

Heidi komt bij ons de permanente make up plaatsen. Zowel eyeliners plaatsen , als wenkbrauwen bijtekenen ( microblading, powderbrows), lipomtrek als lippen opvullen, zij kan het allemaal. Je kan een afspraak maken telefonisch of via mail.

Annick

Annick komt bij mij al meer dan 10 jaar de definitieve ontharing uitvoeren. Zij is verpleegster van opleiding en kan hierdoor werken met een medische laser ( de lightsheer diode laser) die efficiënt al jullie ongewenste haargroei definitief verwijdert. Voor een afspraak kan je altijd telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen. Annick komt ongeveer 1 à 2 x per maand langs om iedereen te behandelen.Design with by Reclamelab