Een dagcrème met SPF?

Een dagcrème met SPF (sun protection factor) is de beste dagcrème die je kan gebruiken gans het jaar door om je gelaat beschermen tegen UVA en UVB straling.

Lees meer

Waar is dagcrème goed voor

Waar dagcrème goed voor is, is om je gelaat je beschermen tegen alle vervuiling van de buitenlucht. Denk maar aan uitlaatgassen & alle stofdeeltjes die rondvliegen in de lucht. Wanneer we geen laagje dagcrème leggen op onze huid, dan dringt al deze vervuiling rechtstreeks binnen in onze poriën. 
En dat is juist wat we niet willen, want dit maakt zwarte puntjes aan. Dus wanneer we een laagje dagcrème aanbrengen op onze huid, komt al deze vervuiling terecht op dit dagcrèmelaagje die dus ons beschermingslaagje is van onze huid. Waardooor de vervuiling dus op dit laagje terechtkomt en niet rechtstreeks in onze poriën. Vergeet dan wel niet elke avond je gelaat te reinigen met een reiniger aangepast aan je huidtype zodat je elke avond deze vervuiling verwijdert van je gelaat voor je bijvoorbeeld een sérum of nachtcrème aanbrengt.
Een tweede functie waarom we een laagje dagcrème aanbrengen is om onze huid te beschermen tegen UVA straling. UVA straling zorgt er namelijk voor dat onze huid sneller veroudert. Daarom is het van groot belang dat we gans het jaar door, ook wanneer het bewolkt is een dagcrème aanbrengen met UVA bescherming. Beter voorkomen dan genezen zeggen we dan.

Lees meer

Waarom is het belangrijk om mijn huid te reinigen?

Uw huid dagelijks reinigen is van groot belang. We worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals stofdeeltjes , uitlaatgassen , vervuilde lucht , ... .Deze vervuiling komt rechtstreeks op onze huid terecht & doet onze poriën verstoppen waardoor zwarte puntjes & ontstekingen ontstaan. Om dit te voorkomen moeten we ons gelaat dagelijks reinigen met een reiniger aangepast aan uw huidtype. Ook wanneer men make up draagt reinig je beter zelfs 2 x uw gelaat , namelijk de eerste maal om de make up te verwijderen & de tweede maal om de poriën te reinigen. Ook voor een optimale opname van uw andere producten is de huid reinigen van heel groot belang. Wij gaan toch ook geen t shirt strijken zonder hem eerst te wassen toch?  Wist je dat uw gelaat reinigen enkel met water de huid uitdroogt? 

Lees meer

Dagcrème voor droge huid?

Heb jij last van een droge huid? 
Dit betekent dat je huid hydratatie of vochttekort geeft, waardoor de huid droog aanvoelt of schilfertjes vertoont. Om je gelaat je hydrateren gebruik je best een nachtcrème die de huid gaat herstellen . Een nachtcrème gaat de huid meest herstellen & hydrateren & het meest anti âging werken. Wanneer je de huid voeding wil geven & gladdig wil maken ben je dus beter af met een nachtcrème. Een dagcrème gaat namelijk je gelaat enkel beschermen tegen UV Straling & tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals stofdeeltjes , vervuiling , ... . Hieruit kan je opmaken dat een dagcrème de huid beschermt & een nachtcrème de huid hydrateert. 

Lees meer
Design with by Reclamelab