5 tips om rimpels te voorkomen?

 
1. Start elke dag met het gebruik van een dagcrème met SPF:
één van de belangrijkste oorzaken om rimpels te voorkomen is het dagelijks aanbrengen van een dagcrème met SPF! SPF is your BFF! De beste crème TEGEN huidveroudering.Want zelfs wanneer het bewolkt is buiten zijn er altijd UVA stralen aanwezig die je huid sneller doen verouderen. Je dagcrème met SPf kiezen doe je afhankelijk van je huidtype. Heb je een gevoelige huid? Kies dan voor de daily hydrating SPF 50 . Eerder een droge huid, maak dan gebruik van de daily hydrating SPF 30 van Image Skincare.En bij een vette, gemengde huid maak kies je beter voor een dagcrème zonder olie zodat je huid gemattifieerd wordt. 

2. Gebruik een hydraterend sérum die je huid voedt om rimpels te voorkomen.
Hoe beter jij je huid hydrateert, hoe minder snel er fijne lijntjes & rimpels ontstaan. Wanneer je huid te droog is, ontstaan er droogtelijntjes op de huid & droogtelijntjes worden fijne lijntjes & fijne lijntjes worden rimpels. Dus hydrateren is de booschap. Onze huid verliest enorm veel aan vocht door de weersomstandigheden buiten, denk maar aan de koude in de winter of aan de warmte van de zon tijdens de zomer. Ook elke dag binnen zitten met de verwarming aan doet onze huid uitdrogen. De best verkochte sérum binnen Image Skincare is de hydrating anti âging sérum die de huid hydrateert, roodheden kalmeert, de collageenproductie stimuleert & celvernieuwing stimuleert. Goodbey droge, vermoeide doffe huid & welkom glowyskin. Door de aanwezigheid van Vitamine C en hyaluronzuur in deze sérum krijg je een gladde, stevige egale huidstructuur. 

3. De beste nachtcrème tegen rimpels is op basis van retinol:
Retinol of beter bekend als Vitamine A is de krachtigste vitamine die het diepst inwerkt in de diepere huidlagen. Retinol stimuleert de collageenproductie, maar stimuleert ook de celvernieuwing waardoor een stevige, gladde huid onstaat. Ook om pigmentvlekken & acné te verminderen is retinol een zeer mooie vitamine. Heb jij fijne lijntjes, dan kan je de ageless total overnight retinol masque van Image skincare  inzetten die de stevigheid van de huid verbetert, de huidsteint egaliseert en het ontstaan van lijntjes & rimpels vermindert. Het gebruik van retinol moet wel worden opgebouwd indien je nog nooit Vitamine A gebruikt hebt. Start altijd met 2 x in de week je nachtcrème met retinol aan te brengen & bouw op volgens de gevoeligheid van de huid. Voor diepere lijntjes zo ik eerder kiezen voor de repair cream van de ageless lijn. Deze nachtcrème op basis van retinol, glycolzuur & hyaluronzuur zorgen ervoor dat de huid gehydrateert wordt & rimpelvorming wordt tegen te gaan. Voor alle retinol nachtcrèmes kan je een kijkje nemen in de shop. 

4. Waar beginnen de eerste rimpels?:
De eerste tekenen van huidveroudering ontstaan rond de ogen. De huid rond de ogen is 7 x dunner dan de rest van het gelaat waarbij kraaienpootjes ontstaan, ook wel lachrimpels genoemd. Rond de ogen een aparte oogcrème gebruiken is een absolute must. Want wist je zelf wanneer je je dag - of nachtcrème rond je ogen doet er juist meer donkere kringen & wallen kunnen gevormd worden. Deze crèmes zijn de dik van textuur om rond je ogen te gebruiken. De huid rond je ogen verzorg je best met een fijne ooggel of oogcrème afhankelijk van het resultaat die je wil. Wil je meer werken aan lijntjes & rimpels zet dan eerder een oogcrème in. The max eye cream van Image gaat huidveroudering tegen en zorgt ervoor dat wallen, kringen & puffy eyes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ideaal om de fijne, gevoelige huid rond de ogen te soigneren. Heb je al grovere rimpels rond je ogen, dan zou ik eerder opteren om een nacht oogcrème te gebruiken op basis van retinol. Retinol wordt enkel 's avonds gebruikt omdat retinol wordt afgebroken door de zon. Vandaar dat Vitamine A ook altijd verwerkt is in onze nachtcrèmes & niet in de dagcrèmes.  

5. Doe minstens 1 keer per week een peeling van je huid:
Een peeling of scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen van de huid verwijdert worden, waardoor je andere skincareproducten beter in de huid kunnen dringen. Het verwijderen van dode huidcellen geeft een zeer gunstige invloed op een doffe, vermoeide huid & zorgt ervoor dat je huid weer gaat stralen & een jeugdige look geeft. Bij een gevoelige huidtype kiest je beter voor een zachte peeling zonder korrel zoals de hydrating enyme peel op basis van vitamine C die de huid hydrateert, roodheden kalmeert, celvernieuwing stimuleert & de collageenproductie terug op gang brengt. Heb je eerder een grovere huidstructuur kies dan eerder voor een scrub op basis van fruitzuren. De ageless resurfacing masque van Image skincare bevat 17 % fruitzuren waaronder glycolzuur, salicylzuur en melkzuur die door hun exfoliërende werking de huid terug laten stralen. 


 

Design with by Reclamelab