Beauty en ander nieuws.

Wat is het verschil tussen een dagcrème & een nachtcrème?

Een dagcrème :
⇒gaat je beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals : stof , uitlaatgassen , smog ,... 
⇒gaat je beschermen tegen Uv straling , daarom is het belangrijk dat er ALTIJD een beschermingsfactor aanwezig is in je dagcrème om je te beschermen tegen hidveroudering. 
⇒gaat een onderlaagje leggen indien je graag wat make up draagt , zo dringt de make up niet rechtstreeks in de poriën. 
Dus heel kort je dagcrème legt een beschermingslaagje & kies je afhankelijk van uw huidtype. 
gevoelige huid : daily hydrating moisturizer SPF 30  
vette of gecombineerde huid : Daily matte moisturizer SPF 32 
droge huid : Daily ultimate protection SPF 50
 

Lees meer

Acné? Hoe pak ik die vervelende puistjes aan ?

Veel jongeren hebben last van acné , puistjes of onstekingen op de huid . 

Welke periode komt dit voor?
* Meestal krijgen jongeren rond de puberteit last van puistjes.
* Ook bij dames waarbij de hormonenspiegel uit balans is kan acné optreden.

Wat kan je helpen?
 

Lees meer

Welke make up draag je best met je mondmasker?
 

Hierbij enkele nuttige tips zodat uw make up niet afgaat aan je mondmasker.
 
*Gebruik een gekleurde dagcrème die onstekingsremmend & hydraterend werkt op de huid. Instant skin perfector
*Breng daarna een transparant los poeder aan die de gekleurde dagcrème heel goed vastzet op het gelaat , die gaat gaan mattifiëren & fixeren. Deze poeder gaat de make up gaan verzegelen. fixing powder 
* Gebruik de 3 in 1 fixing spray om alle make up te verzegelen. Deze gaat bovendien je huid hydrateren zodat je maskné ( acné door het mondmasker) voorkomt. Deze spray mag je regelmatig tussendoor gebruiken om de huid te mattifiëren zodat je minder gaat gaan zweten. Make up fixing spray

Lees meer
Bekijk onze vorige nieuws items
Jouw huid in topconditie houden?
Schrijf nu in op onze nieuwsbrief en mis voortaan geen enkele tip. We geven je meteen 5 onmisbare huidverzorgingstips waarmee je onmiddelijk aan de slag kan!

Ontvang 5 Tips

Beauty & skincare op maat

Hallo,
ik ben Sharon en run al 14 jaar mijn eigen schoonheidsinstituut. Huidverbetering is mijn passie.  Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in peelings voor de huid, microdermabrasie, LPG mobilift, microneedling,… .
Niet enkel mijn klanten helpen met een huidverbeterende behandeling om de huidstructuur te verbeteren , maar ook voor een klassieke behandeling met een ontstressende massage van nek, schouders, gelaat & décolleté ben je bij mij aan het juiste adres. Ook om jeugdacné te behandelen kan je bij mij een afspraak maken. Een gepaste huidanalyse maken waarbij we ook met ons apparaat een inkijk kunnen nemen in de diepere huidlagen en gepast huidadvies geven doe ik met veel plezier. Zo kunnen we ook nader kijken welke behandeling er voor u het best geschikt is.
Om me intens te verdiepen in de wereld van huidverbetering heb ik daarom gekozen om enkele medecollega’s te nemen die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen ding. Hierbij stel ik ze graag even voor.

Maak kennis met mijn collega's
 

Onze behandelingen

Wat kan je verwachten bij ons van een gelaatsverzorging? 

Tijdens een klassieke gelaatsbehandeling staat het zuiveren van de huid centraal. We nemen onze tijd om je gelaat te reinigen met een aangepaste reinigingsgel of -crème, daarna peelen we de huid om je dode huidcellen te verwijderen. Indien je wenst kunnen wij je wenkbrauwen en/of je bovenlip epileren. Daarna is het tijd om te genieten van een heerlijke massage van gelaat, nek & schouders. Aangepast aan je huidtype wordt het gepaste masker geplaatst om je gelaat te hydrateren, verstevigen of te kalmeren. Op het einde wordt je gelaat verzorgt met een oogcrème, sérum & dag - of nachtcrème. 

Naast onze klassieke gelaatsbehandeling bieden wij ook nog diverse andere behandelingen aan zoals:
* peelings op basis van fruitzuren. Dit om pigmentvlekken, acné, rimpels, ... aan te pakken. Deze behandelingen gebeuren meest in kuurvorm van 3 tot 5 behadelingen.

* LPG mobilift : het verstevigen van de gelaatsspieren aan de hand van een toestel die lymfedrainage uitvoert.

* Crystal clear microdermabrasie: een diepere peel van het gelaat, ideaal voor een feestje om de huid een mooie "GLOW" te geven & alle onzuiverheden te verwijderen.

* Microneedling: aan de hand van ultrafijne naaldjes maken we microkanaaltjes in de huid zodat we ook in de diepere huidlagen kunnen werken om huidverbetering te stimuleren. Wordt in kuur gedaan van 5 beurten.

Zie hieronder voor meer info.
 

Ontdek onze

Nagelstudio

Wilt u verzorgde nagels dan kan u terecht in onze nagelstudio.

U kan kiezen voor het plaatsen van gelish of gel/polygel op de nagels.

*Gelish kan je vergelijken met een nagellak maar deze kan je zelf niet verwijderen. De gelish wordt uitgehardt onder een UV lamp waardoor je de lak niet kan verwijderen met dissolvant. Dit is de ideale oplossing voor iemand met stevige nagels van nature of als je eens éénmalig nagellak wil op de nagels die langer houdt & een mooie glans bevat.

*Gelnagels wordt geplaatst voor iemand die graag stevigere nagels wil, een nagelbijter is of gans het jaar door verzorgde nagels wil waar je zelf geen onderhoud aan hebt. Je kan hier kiezen uit een kleur of french boordje.

Ontdek onze Nagelstudio

SUN FX TANNING

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je op reis? Of moet jij naar een feestje?
Ben jij iemand die niet gemakkelijk bruint, verbrandt je snel of bruin jij niet op alle plaatsen evenveel. Dan kan je kiezen voor de sun fx tanning. Aan de hand van een apparaat vernevelen we een bruiningslotion over de huid zodat je in 10 minuten een stralend bruin kleurtje hebt. 
Hoe bruin je wilt zijn, kunnen wij aanpassen aan je eigen huidstint of hoe bruin jij er zelf wilt uitzien.
Dus niet gevreest, we hebben voor iedereeen een gepast kleurtje smiley

Je kan je voor je komt best eens scrubben zodat de dode huidcellen verwijdert zijn & je tanningslotion goed in de huid kan dringen.

Breng ook voor je komt geen bodylotion & dagcrème aan. Hoe droger de huid, hoe egaler de bruiningslotion wordt opgenomen.
Ohja en vergeet zeker geen losse kledij mee te brengen voor achteraf. De lotion moet nog een 4-tal uurtjes doorbruinen voor jij in de douche kan springen. 

Ook ideaal bij zwangerschap. De bruiningslotion doet geen schade aan de huid.

Ontdek onze SUN FX TANNING

MAKE UP 

Ben jij zelf niet zo handig in het aanbrengen van make up of wil je eens dat tikkeltje meer voor een trouwfeest, communie of dergelijke.
Wij helpen u graag om u te voorzien van een mooie make up zodat u buitengewoon straalt !

Ontdek onze MAKE UP 

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Verven wimpers                                                                           € 15
verven wenkbrauwen                                                                   € 15 
verven wimpers & wenkbrauwen                                                 €  25 

Ontdek onze Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Een medische voetverzorging bestaat uit het knippen & vijlen van de nagels, velletjes verwijderen, eelt verwijderen indien nodig of likdoorns uithalen, voetmassage.

medische voetverzorging 
medische voetverzoring + lakken
€ 36
€ 40
medische voetverzorging zonder eelt verwijderen (30 minuten)
 
 €30
Verwenpedicure ( medische voetverzorging + voetpeeling & een verwarmd paraffinebad, ideaal voor droge, ruwe voeten of bij veel eelt) € 55
medische voetverzorging ( veel eelt + likdoorns) 1uur € 45
Lakken en vijlen teennagels € 20

Ontdek onze Een medische voetverzorging bestaat uit het knippen & vijlen van de nagels, velletjes verwijderen, eelt verwijderen indien nodig of likdoorns uithalen, voetmassage.

Lichaamsmassages

Nood aan ontspanning? Pijnlijke rug, nek of schouders? Of wil je gewoon eens een momentje voor jezelf, lekker ontspannen & tot rust komen? Boek dan één van onze ontspannende lichaamsmassages die je doorbloeding stimuleren, je spieren ontspannen & anti stress werken. 

Ook altijd leuk om iemand cadeau te doen. 

Het is ook mogelijk om met 2 samen te komen voor een massage naar keuze, maar enkel telefonisch te boeken of via mail. 

Ontdek onze Lichaamsmassages
Je kan nu ook al jouw favoriete producten in onze webshop vinden.

Sharon Bruyneel shop

cadeaubonWilt u iemand een fantastische ervaring cadeau doen? Kies dan voor een van onze cadeaubonnen ! Wanneer u ze online bestelt, ontvangt u ze direct in uw mailbox! Vergeet niet nog een afspraak te maken.

Bestel uw cadeaubon
Design with by Reclamelab