Hoe verzorg ik een droge huid gezicht.

Hoe ziet een droge huid eruit?:
Een droge huid ziet er rood uit, voelt trekkerig aan, kan vaak schilfertjes vertonen door de droogte en kan gespannen aanvoelen.

Hoe voorkom ik een droge huid?:
Om een droge huid te vookomen is het heel belangrijk dat je elke dag een dagcrème met SPF gebruikt die je huid beschermt tegen de schadelijke UV stralen die je huid gaan uitdrogen. Elke dag een beschermingslaagje leggen met een dagcrème met SPF zorgt ervoor dat je huid beter het vocht vasthoudt. Voor een droge, gevoelige huid kan je best gebruik maken van de daily hydrating SPF 30 . Deze dagcrème bevat enkel fysische filters. Dit zijn de meest gezonde filters die je kan hebben & dringen niet in de huid waarbij er niet meer roodheid kan onstaan op de huid. Na het smeren van een dagcrème met enkel fysische beschermingsfilters is je huid ook onmiddellijk beschermt voor de zon. 

Welke nachtcrème voor droge huid?:
Het beste skincareproduct om de droogte van je huid te herstellen doe je met een hydraterende nachtcrème. Een nachtcrème herstelt de schade van de huid die de huid overdag geeft opgelopen & een nachtcrème is ook dikker van textuur dan een dagcrème waardoor een nachtcrème beter de huid gaat voeden & hydrateren. Voor een droge huid is een nachtcrème op basis van Vitamine C bijzonder geschikt. Vitamine C gaat de huid hydrateren, roodheden kalmeren, de collageenproductie stimuleren & zorgt voor celvernieuwing waarbij schilfertjes van de huid gaan verdwijnen. Voor een hele droge huid raadt ik de hydrating intense moisturizer aan van Image Skincare. Deze nachtcrème op basis van sheaboter en hyaluronzuur herstelt de droge vochtbalans van de huid & doet de huid heerlijk zacht en glad aanvoelen. De ideale nachtcrème voor de normale tot droge huid is gegarandeerd de hydrating repair cream! Deze crème werkt zeer hydraterend en bevat een rijke formule aan Vitamine A, C & E die de droge, vermoeide, doffe huid een extra hydratatieboost geeft. Deze nachtcrème is ook ideaal voor couperose & rosacea waarbij de crème de roodheden kalmeert & de haarvaten van de gevoelige huid beshermt. Heb jij een droge huid, maar heb je niet graag dat je crème te dik is van textuur? Kies dan voor de hydrating waterburst van Image Skincare. Deze dorstlesser voor de huid is op basis van een geltextuur en dringt onmiddellijk in de huid. Je kan de waterburst zelf gebruiken als aftersun om de roodheden op de huid te kalmeren & de huid te hydrateren. Ook bij jonge huiden  of bij mannen is de waterburst een zeer geliefde crème. Kan zelfs ook ingezet worden 's morgens als sérum om de huid te hydrateren voor onder je dagcrème met SPF.

Waarom een sérum gebruiken bij een droge huid?:
Naast het aanbrengen van een herstellende nachtcrème 's avonds & een beschermende dagcrème 's morgens bij een droge huid, is het gebruik van een hydraterend sérum zeker een musthave bij een droge gezichtshuid. Een sérum bevat hoogwaardige concentraties aan vitamines & anti oxidanten die ervoor zorgen dat je sérum heel diep in de huid kan dringen. een sérum zorgt voor die extra hydratatie onder je dag - of nachtcrème die net dat tikkelt meer verzorgt dan enkel je dag- en nachtcrème. De hydrating anti âging sérum is de best verkochte sérum binnen Image skincare & voelt zijdezacht aan op de huid. Het is trouwens hun enige sérum die een crèmetextuur is, waardoor deze sérum de huid intens voedt & hydrateert. Met zijn sinaasappelgeur door de aanwezigheid van Vitamine C wordt gij heel geliefd bij vele van mijn klanten. 

 


Deel dit met vrienden
Design with by Reclamelab