Een dagcrème met SPF?

Een dagcrème met SPF (sun protection factor) is de beste dagcrème die je kan gebruiken gans het jaar door om je gelaat beschermen tegen UVA en UVB straling.

Je gelaat beschermen tegen UVA straling doe je best gans het jaar door. UVA stralen zijn de stralen die je huid doen verouderen & zijn atlijd aanwezig, zelfs wanneer het bewolkt is. Daarom is het belangrijk om elke dag een zonnecrème als dagcrème te gebruiken.

Je gelaat beschermen tegen UVB straling doe je best van maart tot en met oktober. Dan zijn de UVB stralen aanwezig die instaan voor het verbranden van onze huid. Wist je trouwens dat de eerste zonnestralen de schadelijkste zijn? Omdat we nog geen kleurtje hebben kunnen opdoen, is onze huid nog gevoelig voor zonnestralen & verbranden we veel sneller. Hoe vaak je je zonnecrème moet aanbrengen ? Om de 2 à 3 uur als je wilt beschermt blijven tegen verbrandingsgevaar.
Welke zonnecrème als dagcrème gebruik ik best voor mijn gelaat? Welke zonnebrandcrème als dagcrème je best gebruikt is afhankelijk van je huidtype. 

De beste dagcrème met SPF voor een droge, gevoelige huid? Neem dan best een dagcrème met hoge SPF factor. denk maar aan SPF 50. Een beschermingsfactor 50 beschermt je 98% tegen de zon. En het is niet omdat je een factor 50 gebruikt, dat je huid niet meer bruint hoor! Dat is een fabeltje die al heel lang bestaat. Een SPF 50 zorgt er enkel voor dat je huid niet verbrandt & dat je goed beschermt bent. Ook bij gevoelighedi aan pigmentvlekken raadt ik aan om een dagcrème met SPF 50  te gebruiken.
Ik raadt altijd deze dagcrème met SPF 50 aan. https://shop.sharonbruyneel.be/index.php?id_product=65&rewrite=daily-ultimate-protection-moisturizer-spf-50&controller=product
Deze dagcrème beschermt je trouwens niet enkel tegen het verbranden & tegen huidveroudering, maar ook tegen blauwlicht. Het licht van GSM & TV die ervoor zorgen dat onze huid sneller veroudert.

De beste dagcrème met SPF vette of gemengde huid? Neem dan best een dagcrème met zonnefactor 30 of 50 zonder olie.
Als je van nature al een beetje meer talgafscheiding hebt, waardoor je huid iets vetter is of meer glimt, gebruik dan een zonnebrandcrème zonder olie. Deze zorgt ervoor dat je een matte finish hebt op de huid & je huid niet zal glimmen. Hierbij raad ik de matte prevention aan SPF 30 die je huid heel goed beschermt tegen het verbranden. https://shop.sharonbruyneel.be/index.php?id_product=68&rewrite=daily-matte-moisturizer-spf-32&controller=product

De beste dagcrème voor couperose of rosaceahuid? Of snel last van rode wangen?
Gebruik dan een dagcrème met enkel fysische filters. Fysische filters in een zonnecrème zorgen ervoor dat de warmte van de zon niet in de huid gaat. Fysische filters blijven OP de huid liggen & weerkaatsen het zonlicht zonder er niet meer warmte onstaat in de huid. Want dat willen we juist niet als we al last hebben van een rode huid. Met deze filters ben je trouwens onmiddellijk beschermt tegen de zon. Hier raadt ik de daily moisturizer SPF 30 aan. https://shop.sharonbruyneel.be/index.php?id_product=67&rewrite=daily-hydrating-moisturizer-spf-30-&controller=product


Shop je favoriete dagcrème met SPF factor op mijn webshop en je bent supergemakkelijk, want je hebt je dagcrème & zonnecrème in 1 product! https://shop.sharonbruyneel.be/index.php?id_category=23&controller=category
 

Design with by Reclamelab