Hoe verwijder ik waterproof make up?

Om waterproof make up te verwijderen van de ogen en de lippen maak je best gebruik van een remover op oliewater basis. De Olie weekt de waterproof make up los, terwijl de waterbasis de olie nadien gaat verwijderen. zodat je ogen & lippen niet vettig zijn na het reinigen. Waterproof make up moet altijd losgeweekt worden waardoor je een oliebasis nodig hebt die dit kan verwijderen. 
 

Hoe verwijder ik waterproof make up?

Schudt altijd heel goed de remover door elkaar zodat de olie in waterbasis hem goed vermengd met elkaar alvorens je de remover aanbrengt op een nat watje om je waterproof oog - & lipmake up te verwijderen. Laat dan enkele seconden je watje met remover op de gesloten ogen liggen & wrijf daarna de waterproof make up af. Herhaal dit proces tot alles goed is verwijdert. Bij waterproof mascara is het heel belangrijk dat je alle restjes van de mascara heel grondig verwijdert zodat je wimpers niet worden beschadigt. Waterproof mascara legt een laagje rond je wimpers vandaar dat de mascara ook niet kan verwijdert worden enkel met water & daarom het zo belangrijk is om niet elke dag waterproof mascara te gebruiken. Wissel hem af met een niet waterproof mascara indien je het niet nodig is om op dit moment een waterproof mascara te dragen. 

De beste waterproof make up remover voor ogen & lippen?:

De beste oog - en lip make up remover voor ogen en lippen gaat mijn voorkeur naar de bi phase make upremover van artdeco make up. Deze remover verwijdert alle eyeliners, mascara's , eyeshadowstylo's waterproof, lipliners & natuurlijk kan je deze ook toepassen bij alle andere oog - & lipmake up die niet waterproof is om te verwijderen. Deze remover moet je altijd goed schudden voor gebruik zodat de olie in waterfase hem goed vermengt alvorens je de remover op een watje aanbrengt. 

Design with by Reclamelab